Thursday, 14 September 2017

Promosi Merdeka ke 60 di Lanjutkan Hingga 30 September

Assalamualaikum wbt,

Berita baik pada yang berminat untuk miliki shaker color orange campur pink yang cantik.😊

Promosi dilanjutkan sehingga 30 September 2017 tau.

Shaker comel ni khas untuk ahli baru sahaja, wawa memang sah-sah tak dapat. Dah laa cantik, menggoda betul tengok. Hehe

Selain shaker, uols boleh dapat bersama vitamin c dengan harga rm63.60 sahaja. Selepas buat pendaftaran dan belian 100uv dalam satu resit ye.😊


Merdeka 60 Enrollment

Sign up with minimum 100UV purchase in a single receipt, enrollees are entitled to:

PWP:
1 unit x Shaklee Shaker in Coral Orange) @RM 19.08 (Including 6% GST) OR
1 unit x Sustained Release Vita-C Plus @RM 63.60 (Including 6% GST) OR
1 set x Combo (Shaklee Shaker in Coral Orange + Sustained Release Vita-C Plus) @RM 82.68 (Including 6% GST)
Item Code: PW0065 / PW0066 / PW0067

* Limited to one(1) Shaklee Shaker in Coral Orange OR/AND Sustained Release Vita-C Plus per distributorship.

* This promotion is only valid from 1 to 30 September 2017, while stocks last.

Untuk info & order, boleh whatsapp wawa terus tau @ 019-9966576

http://kakwawa.wasap.my
http://kakwawa.wasap.my
http://kakwawa.wasap.my

6 Cara Vivix Bantu Pesakit Buah Pinggang

Assalamualaikum wbt,

Pagi tadi wawa sharing tentang statistik pesakit buah pinggang iaitu lebih kurang 7000 orang pesakit bertambah setiap tahun. Kenapa hal ini berlaku? Macam mana nak tahu tanda-tanda penyakit buah pinggang?Jom continue baca.")

  • Ketidakselesaan atau rasa terbakar ketika membuang air kecil.
  • Darah keluar bersama-sama air kencing.
  • Perubahan pada kekerapan membuang air kecil.
  • Sakit belakang.
  • Kerap buang air kecil, terutama pada tengah malam.
  • Bengkak pada pergelangan kaki.
  • Sembap pada keliling mata yang berlarutan, terutama pada sebelah pagi.

Statistik 7000 Pesakit Buah Pinggang Di Malaysia Setiap Tahun Menakutkan

Assalamualaikum wbt,

“Setiap tahun, sebanyak 6,000 hingga 7,000 kes baharu pesakit buah pinggang melibatkan rakyat negara dikesan, akibat daripada amalan gaya hidup dan pengambilan makanan kurang sihat,” 
 -Timbalan Menteri Kesihatan, Datuk Seri Dr Hilmi Yahaya 

Statistik di negara kita menunjukkan lebih 400,000 orang telah mengidap penyakit buah pinggang tahap 1 hingga 5. Keadaan ini amat membimbangkan kerana peningkatan kes pesakit buah pinggang sentiasa bertambah setiap tahun.

Selamat Pagi Dunia

Assalamualaikum wbt,

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...