Search This Blog

Thursday, 17 September 2015

SEGMEN : BLOGLIST OKTOBER 2015


Assalamualaikum


Hai semua ! 
selalu Nysa yang sibuk sibuk join segmen orang lain , kalini meh Nysa pulak yang buat segmen 
Memandangkan sekarang ni dah pun berada di pertengahan bulan september , tinggal berapa hari ja lagi nak masuk bulan oktober kan so Nysa nak buat satu segmen ni lah . segmen biasa biasa ja nii 
"SEGMEN : BLOGLIST OKTOBER 2015"

Nysa nak penuhkan bloglist Nysa so senang lah nanti nak stalk blog korang kan hihi 
harapnya kakak kakak , adik adik , abang abang , kawan kawan semua sudi join segmen yang tak seberapa ini
segmen ni akan berakhir pada 30 september 2015


syaratnya sangatlah mudah 
first , just follow blog Nysa pemilikcintahati.blogspot.my
*nanti nysa follow balik . and yang dah follow , thankyou so much !*
then tinggalkan link blog korang dekat bahagian comment bawah ni okay
takpayah buat entry just tinggalkan link ja :)
*but if nak buat entry pun boleh*



senang kan ?
so apa lagi . jom join jom ! :)

8 comments:

KhoirunAnnisyak said...

thankyou so much Wawa sebab join ! :)

sayidah napisah said...

all the best :)

AMIIZAA said...

singgah hari khamis:)

PeRdU cINta said...

Selamat bersegmen.good luck..

Scdha Sein (SS) said...

good luck!

Farrah MF said...

Selamat bersegmen, Wawa :)

kenny977world said...

Singgah BW dari segmen yang sama..
http://kenny977.blogspot.my/2015/09/segmen-bloglist-oktober-2015.html

Mimi Kyumi said...

Semoga berjaya..

http://mimirheem.blogspot.my/2015/09/segmen-bloglist-oktober-2015-by-nysa.html

Dari Segmen Yg Sama..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...