Search This Blog

Saturday, 14 January 2017

Vivix Shaklee Awet Muda 25 Tahun Lebih Muda Dari Usia Sebenar

Assalamualaikum wbt,

Vivix merupakan produk yang paling berkesan dalam membantu memperbaiki sel-sel dan memperbaharui sel-sel badan. 


Memperbaiki DNA.
Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut.Vivix sesuai diambil oleh mereka yang selesai menjalani rawatan pemulihan kanser, misalnya kimoterapi, bagi mengembalikan sel tubuhnya kepada keadaan asal.

Memperbaiki tenaga sel.
Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh.


Sunday, 1 January 2017

Dulu Hitam Sekarang Cerah Selepas Detox Shaklee

Assalamualaikum wbt,

Siapa yang tak gembira bila kulit yang dulunya gelap kini cerah umpama snow white😊

Pengalaman Kak Fishah selepas detox sebulan bersama shaklee dan dalam masa yang sama amalkan minum vivix berserta collagen begitu mengujakan kak fishah. Alhamdilulillah.

DULU SWEET2, LANI BEAUTY2😍

---

Wednesday, 28 December 2016

Kulit Lebih Cantik Semulajadi Dengan Set Cantik Shaklee

Assalamualaikum wbt,


Senyum dulu dengan senyum sekarang lebih kurang ja.
Awat senyum sekarang nampak lagi manis nohh? 😄
Rahsia wajah cantik manis menawan, pastilah dengan set cantik shaklee. Semua orang dah tahu kan.
Cuma tunggu masa ja nak grab. Tinggal 2 hari nak masuk tahun baru, azam baru nak kulit flaswless cantik macam erra pazira pun boleh kak long. Wawa lagi setuju. ☺️
.
Kak long, kak ngah, kak cik yang punya bajet sipi2 tu boleh try set cantik bawah ni.


Tahan lama 3 ke 6 bulan penggunaan. Makan hari2 insyaAllah, cantik menawan kulit hangpa.
Nak cuba set cantik bajet sipi2? Mai pm tepi, kita bincang sampai jadi😍
Your Trusted SID
019-9966576
Wawa

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...