Search This Blog

Thursday, 1 December 2016

Gabungan 3 Vitamin Cantik Shaklee Mantap

Assalamualaikum wbt,

Hai semua, apa khabar? Lama wawa tak menulis, bukan apa sebab mood menulis terbang dek kerana badan keletihan. Jadi, bila nak menulis tu feeling tak ada. Hasilnya, lama juga blog wawa sunyi tanpa berisi.

Its ok, hari ini wawa kembali dengan semangat baru. Semoga mood menulis dan berkongsi ini berterusan. InsyaAllah. Perempuan dan cantik memang berpisah tiada. Setiap hari kita akan pakai compact powder ke, foundation ke, lipstik ke, blusher ke, semata-mata untuk dilihat cantik.

Cantik luaran tidak bermakna, jika hilang segala macam makeup muka kita menggerutu. Setuju? Disinilah hadirnya supplemen shaklee, yang sentiasa ready untuk anda merawat atau mengatasi masalah kulit tak cantik dari dalam. Bila dalaman kulit kita cantik, automatik kulit luaran anda lebih cantik. Tanpa perlu memakai foundation yang tebal, anda akan lebih berkeyakinan dengan kulit yang baru.

Di bawah ini wawa kelaskan vitamin perlu untuk setiap orang setiap hari. Ketiga-tiga vitamin ini sangat membantu mengekalkan kecantikan kulit anda. Apa vitamin itu? Jom layann..hihi😄

Gabungan 3 Vitamin Cantik Shaklee Mantap

Thursday, 24 November 2016

The Beauty of vivix

Assalamualaikum wbt,

Setiap kali tengok botol vivix, wawa pasti jatuh cinta. Warnanya yang menarik, buat kita rasa tak nak miss minum. Tambahan pula, vivix memberi kesan muda 25 tahun dari usia dan panjang usia. Best kan.

Jom lihat gambar cantik di bawah ni..☺

Vivix Benefits

Assalamualaikum wbt,

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...