Thursday, 13 July 2017

Cara Tukar Transaction Limit Maybank2u

Assalamualaikum wbt,

Selamat pagi uols, siapa yang pernah buat transaction online tiba-tiba "UNSUCCESSFUL"? Buat banyak kali pun still sama je. Tak berjaya. Transaction bawah dari rm3k insyaAllah tak ada masalah, cuma benda ni akan berlaku bila transaction kita lebih rm5k ke atas. 

Actually kan, wawa dah pernah tukar untuk transaction maybank to maybank. Untuk non local maybank, wawa dah tak tahu nak tukar mana. So, godek punya godek rupanya mudah ya amat sangat. hihi

Jom kita tengok macam mana nak tukar. Lihat gambar yang wawa attach kat bawah ye. Kalau tak faham, boleh comment @ direct je whatsapp wawa 019-9966576 .")

Step #1 : Login maybank2u
Klik Accounts & Banking, then klik bahagian kiri TRANSFER (dalam petak)

Selamat Pagi Untie From Dhuha

Assalamualaikum wbt,




Hai untie semua, selamat pagi! ")

Cantik tak dhuha. Hehe.

Subhanallah, first time tengok si dhuha ni memang masyaAllah comelnyaaa la hai. Mata bulat comelll sangat. Semua pun pakat nak anak macam ni kan. 

Wawa doakan sahabat-sahabat yang masih menanti kehadiran cahaya mata dikurniakan cahaya mata comel lotey, cantik, berakhlak mulia, hafiz dan hafizah, soleh dan solehah juga. Amin

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...