Friday, 24 February 2017

Manfaat Vitamin E Shaklee

Assalamualaikum wbt,


Manfaat Vitamin E Shaklee:
  1. Mengecilkan liang pori wajah
  2. Melambatkan proses penuaan
  3. Mengawal kolesterol
  4. Menghilangkan parut
  5. Mengawal kulit berminyak
  6. Melembapkan kulit
  7. Menghilangkan jeragat
  8. Menegangkan kulit
  9. Mempercepatkan parut pudar


Ada tak kawan2 punya masalah seperti dibawah:

🙋🏻 liang pori besar
🙋🏻 Kulit berparut
🙋🏻 kulit berkedut
🙋🏻 kulit berminyak
🙋🏻 kulit kering
🙋🏻 kulit berjeragat

Ada tak? Ada tak? wawa ada produk terbaik untuk atasi semua masalah kalian iaitu Vitamin E shaklee.

Jika ada kawan2 atau diri sendiri yang alami masalah ini, jangan segan silu whatsapp kak wawa naa. Laju2 kak wawa reply.

LOVE Kak wawa
Founder BYG
019-9966576

#JutawanWawa

3 Kelebihan Baca Surah Al-Kahfi Hari Jumaat

Assalamualaikum wbt,

Salam Jumaat yang berkat. Jangan lepaskan peluang untuk baca Al-Kahfi 1-2 m/s ye.😊

Wawa nak share 3 kelebihan baca surah Al-Kahfi hari jumaat.

Wednesday, 22 February 2017

Minda Sedar dan Minda Separa Sedar

Assalamualaikum wbt,

Hai semua, apa khabar? Lama kan wawa tak update blog. Allahuakbar, kekangan yang kita sendiri cari. Hehe

Wawa baru je lepas baca 1 blog ni tentang minda separa sedar. Wawa just copy paste je laa ye dan wawa kreditkan ke blog beliau. Sangat bermanfaat, senang untuk wawa rujuk nanti.

Minda Sedar dan Minda Separa Sedar


minda separa sedar

Sunday, 5 February 2017

8 Jenis Rezeki Dari Allah

Assalamualaikum wbt,

LAPAN JENIS REZEKI DARI ALLAH 

1.Rezeki Yang Telah Dijamin. 

وَمَا مِن دَابَّةٍ فِي الْأَرْضِ إِلَّا عَلَى اللَّهِ رِزْقُهَا وَيَعْلَمُ مُسْتَقَرَّهَا وَمُسْتَوْدَعَهَا كُلٌّ فِي كِتَابٍ مُّبِينٍ 
"Tidak ada satu makhluk melatapun yang bergerak di atas bumi ini yang tidak dijamin ALLAH rezekinya."
(Surah Hud : 6). 

Thursday, 2 February 2017

Jana Income Sehingga 6 Angka Dengan Shaklee

Assalamualaikum wbt,

Alhamdulillah, terima kasih Allah masih hidupkan kami. Panjangkanlah umur kami dalam iman. Amin Ya Rabbal Alamin.

Apa khabar semua? Lama dah wawa tak update sini kan. Ye memang lama blog wawa bersawang. Tiada apa alasan yang wawa boleh bagitau, yang ada cuma desire dalam diri tak sekuat mana. Thats why la, update ikut suka je. Kan? Hehe

Bukan itu yang wawa nak share, wawa perasan sejak dua menjak ni ramai yang sudah beralih kepada produk supplemen semulajadi No 1 di Dunia. Seolah-olah fenomena baru, banyak supplemen dah kritikal stoknya, ada yang dah oos pun. 

Baru terbaca status di fesbuk, rakan sideline wawa. Cek bonus di web shaklee2u, terkejut dapat bonus RM65,000. Siapa sangka, seorang surirumah mampu jana pendapatan sebesar itu. Bisnes shaklee tiada yang mustahil. Siapa buat dia dapat

Jadi, wawa nak info kepada semua yang berminat untuk merebut peluang menjadi ahli dan berminat untuk menjana pendapatan bersama shaklee. Apa yang kalian boleh dapat jika menjadi ahli mahupun agen shaklee yang sah?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...