Saturday, 19 November 2016

Bahan-Bahan Terbaik Dalam Collagen Powder Shaklee

Assalamualaikum wbt,

Hai korang, selamat petang. Nak tahu tak apa bahan yang terkandung dalam Collagen Power shaklee. Kat bawah ni wawa listkan.

Atasi Moody Anda Dengan Vitamin B Complex

Assalamualaikum wbt,

Pengalaman di tempat baru, tidak seperti yang kita rancang, kita bayangkan. Sebelum datang, wawa cuba bayangkan tempat baru is super awesome, best, good, anything will ok dan semuanya best-best je.

Bestnya, it was very different. hihi. Kita kena mempositifkan diri, jadi wawa cuba positifkan perkataan dan ayat wawa ehh. Ye la, wawa suka bayangkan semuanya gonna smooth, kawan baik-baik, bos baik-baik dan semualah baik-baik. Minggu pertama, wawa macam orang asing dengan staff senior. Dieorang sangat mengamalkan seniority. Berbeza sangat culture 'mereka2' yang agak lama sikit dari wawa. Jika nak dibandingkan dengan ofis lama, dieorang macam kurang matang.

Awal-awal agak stress juga melayan perangai kebudakkan depa ni. Tambah stress bila bekalan vitamin B complex wawa dah habis. Hehehe.. Alhamdulillah, hari ni dah dapat bekalan Bcomplex, kita telan banyak-banyak la hari ini. hihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...